Terugblik 2016

Omdat we als sportvereniging niet zo van het terug kijken zijn maar meer naar wat er komen gaat op sportief gebied in 2017 willen we 2016 niet voorbij laten gaan zonder terugblik. Daarom even een aantal hoogtepunten en een vooruitblik op wat er komen gaat.

Onze voorzitter Wanny Haverkamp heeft de wandeltocht naar santiago de compostela voltooit. Wel even iets anders als een triathlon maar zeker iets bijzonders.

Misja van Esch heeft meegedaan aan de 24 uurs loop van Steenbergen hierbij heeft hij 152,198 km gelopen.

We ook twee leden (Hans Schoonen en Misja van Esch) hebben die zijn gestart op de Indian Summer Trail een trail van 125 km.

Gemma Hereijgers een eerste plek had behaald bij de triathlon van Rotterdam maar toch niet op het podium stond. Bij de meeste andere wedstrijden waar ze aan mee deed wel op het podium stond.

Twee leden zich geplaatst hebben in Rotterdam voor de Age group WK in 2017. Frans Rijpers voor de OD afstand en Rens Speksnijder voor de sprint afstand.

De clubkampioenschappen ook weer uitgereikt zijn tijdens onze BBQ

Eerste plek Richard Teuns

Tweede plek Frans Rijpers

Derde plek en ja daar is ze weer Gemma Hereijgers

We dit jaar vijf nieuwe leden hebben kunnen bijschrijven

Rene Meesters, Alex Verhaeven, Marc Vermunt, Tineke Denkers en Dave Verhoeven. Dit betekend meer competitie voor de clubkampioenschappen en kijken of we dit spannend kunnen maken in 2017.

Ook een sport vereniging niet zonder sponsors kan. Namens alle leden weer bedankt voor jullie sportieve bijdragen  

 

Graag willen we jullie weer als sponsor begroeten in 2017. Ondernemers/ bedrijven die geïnteresseerd zijn in sponsoring kunnen contact met ons opnemen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Vooruitblik 2017

Ja wat gaat 2017 brengen dat is altijd moeilijk te voorspellen een aantal sportieve evenementen staan al vast.

Op 8 januari hebben we eerst onze Nieuwjaarsborrel na het zwemmen in de sporthal van het zwembad.

We als vereniging mee gaan doen in de vierde divisie triathlon.

De clubkampioenschappen in 2017 ook weer van toepassing zijn de eerste wedstrijd is al op 21 januari de zwemloop van Vlissingen.

Hans Schoonen zich ingeschreven heeft voor twee extreme triathlons de Swissman Xtreme triathlon en de Icon xtreme triathlon Livigno en ook nog de hel van Kasterlee wil gaan doen.

Ja voor de rest zullen we het maar moeten afwachten wat er nog meer komt in 2017.