Toch nog even een terugblik naar 2017 hierna gaan we weer voorruit kijken wat 2018 gaat brengen. Ik kan niet voorspellen dus dat laat ik maar achterwegen, we kunnen wel achteruit kijken wat er allemaal gebeurt is.

Voor het eerst hebben we als club meegedaan aan de divisie wedstrijden en wel in de vierde divisie hoopvol stonden we op 30 april aan de start voor onze eerste wedstrijd. Dit was een team wedstrijd dus gezamenlijk zwemmen, fietsen en lopen waarbij de derde die over finishlijn kwam telde. Helaas moesten we twee dagen voor deze wedstrijd de team samenstelling omgooien door een blessure van een van de teamleden. Dit was ook wel een beetje de rode lijn bij alle wedstrijden in de vierde divisie elke keer was het weer zoeken naar genoeg leden om te starten bij een wedstrijd. We hebben het gered tot de laatste wedstrijd aan toe daarna het besluit moeten nemen om dit jaar niet meer te starten in de vierde divisie. Ja promotie hebben we ook net niet gehaald maar daar ging het ook niet om meedoen is belangrijker dan winnen. Ook dat we het erg gezellig hebben gehad tijdens, voor en na de wedstrijden heeft ook niet geleid tot een doorstart in 2018. Het struikelpunt was toch wel de afstanden naar de wedstrijden, het regelen van teamleden en dat je toch wel heel de dag kwijt was aan soms relatief korte wedstrijden. Voor alle verslagen en uitslagen verwijs ik graag naar onze vierde divisie pagina: http://wbtv.nl/vierde-divisie/

.

Ja wat is er nog meer gebeurt in 2017 ik zal een aantal wedstrijden noemen die er toch wel uitschieten:

Hel van Kasterlee: Hans Schoonen finish 11:49:46

Challenge Kaiserwinkl-Walchsee: Teun van Uffelen 4:29:53 met een ingekort parcours i.v.m. de weersomstandigheden

Swissman Xtreme Triathlon: Hans Schoonen

Ook in 2017 hebben we weer een aantal wedstrijden gehad die meetelde voor het clubkampioenschap:

Voor alle uitslagen en de eindstand zie: http://wbtv.nl/clubkampioenschappen/clubkampioenschappen-2017/

Ook zijn we weer met een aantal leden afgereisd naar Maastricht het eerste weekend van augustus voor de Ironman Maatsricht. Nee niet om mee te doen maar om als vrijwilliger aan de slag te gaan op het fietsparcours. Altijd erg gezellig in het verre zuiden met de teamleden en om de atleten te ondersteunen bij hun deelname aan deze wedstrijd. Als je daar aanwezig ben als vrijwilliger zou je zelf je wetsuit willen aantrekken op de fiets willen springen en de loopschoenen willen onderbinden om deel te nemen aan deze wedstrijd maar wie weet voorlopig is het contract met Zuid Limburg en de Ironman weer verlengd voor drie jaar. Bij deze wil ik de leden dan ook weer oproepen om als het zo ver is zich aan te melden als vrijwilliger zou dat we weer met een leuk groepje richting het zuiden kunnen gaan.

Voor de rest zal ik hier daar ook wel wat vergeten zijn in deze terugblik maar dan heb ik waarschijnlijk nog een pagina nodig nu gaan we weer vooruit kijken.

Wat gaat 2018 ons brengen zo als altijd is daar het zwemloopcircuit met de eerste wedstrijd in Vlissingen op zaterdag 27 januari:

http://zwemloopcircuit.nl/

Kwekerijenloop zondag 28 januari

Ironman Maastricht en dan voor de vrijwilligers: zondag 5 augustus Maastricht

Waarschijnlijk zullen er nog meer wedstrijden volgen maar dit is allemaal te zien op onze website of Facebookpagina:

Facebook