Vereniging

Wij zijn een triathlon vereniging zo als de naam al aangeeft uit het westen van Brabant en omstreken. De in 1990 opgerichte vereniging telt ongeveer 30 leden en het prestatieniveau en trainingsdoel verschillen sterk per atleet. Voor de een is het alleen mee trainen met de looptrainingen voor de (halve) marathon of de korte afstanden. Voor een ander zijn de zwemtrainingen belangrijk om mee te kunnen doen aan de lange afstand triathlon of om goed te scoren op regionale triathlon wedstrijden. Voor de ander is het opbouwen en vasthouden van de lichamelijke conditie het belangrijkste doel en is het bijwonen van de altijd gezellige clubtrainingen ruim voldoende. Wat je ook beoogt, plezier in de sport en trainingen staat bij WBTV voorop. Het gezamenlijk deelnemen aan wedstrijden (triathlon, loop en zwem) of (veld) toertochten maakt het plezier en of competitie onderling tot een gezellige vereniging. Ook een jaarlijkse feestavond voor de leden en de partners staat op het programma. Via de webstite worden we op de hoogte gehouden van de uitslagen van de leden bij westrijden. De verjaardagen en andere nieuwsfeiten worden via de website en een nieuwsbrief verspreid onder de leden. Ook facebook neemt een plaats in om op de hoogte te blijven van nieuws omtrend de vereniging. Voor onze trainingen verwijs ik graag naar de pagina’s op onze website voor meer informatie van de trainingen.

Wedstrijden

Door de leden word er gezamelijk of individueel deelgenomen aan wedstrijden in het binnen en of buitenland. Door het gezamelijk deel te nemen aan de wedstrijden is het niet alleen gezellig maar kan men onderling ook de competitie aangaan voor het clubkampioenschap. Het clubkampioenschap bestaat uit een aantal wedstrijden in de regio waar men punten voor krijgt. Tijdens de feestavond worden dan de prijzen uitgereikt.

Interesse

Voor meer informatie over de trainingen of over onze verenging kan je contact opnemen met Ada Arnouts de secretaris van WBTV: secretaris@wbtv.nl

Je kan natuurlijk altijd bij de trainingen komen en vrijblijvend deelnemen aan enkele trainingen om te zien of het wat voor je is.